Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Menu

ZAŠTO MI

ZAŠTO MI

 

          Svakom vjenčanju pristupamo individualno jer je svako vjenčanje potpuno drukčije, fotografija je nešto što volimo pa nam je kvalitet najbitniji od svega. Iako cijenu pokušavamo držati konkurentnu uvijek nastojimo ponuditi više. 

Vjenčanje je dan koji ćete pamtiti cijeli svoj život, učinit ćete sve da taj dan bude predivan.Uređenje sale, cvijeće, glazba, vaša vjenčanica, odijelo, pa na kraju i vi sami izgledat ćete tako samo jednom u životu.

Dan vjenčanja je pun skrivenih trenutaka ljubavi. Ti posebni trenuci često prođu nezapaženi, a opet govore tako puno o vašem najbitnijem danu. Ulovit ćemo ih za vas neprimjetno i spontano, moći ćete uživati u njima zauvjek..

Na kraju, kad sav trud koji ste uložili u pripreme vjenčanja prođe, kad završi i taj dan, jedino što će ostati s vjenčanja je vaša ljubav, prsteni i fotografije,. Zbog toga one moraju biti savršene, nešto što ćete svaki put s ponosom gledati i pokazivati najmilijima. Zato smo ovdje.

      Razumijemo da želite da fotografije s vašeg vjenčanja budu drukčije i unikatne, baš kao i vi, da volite svoje fotografije skoro kao što volite jedno drugo.. Naš stil fotografija stil kombinira dokumentarne vjenčane fotografije, i “Art” fotografije.

Nismo fotografi za svakoga jer jednostavno ne pratimo trendove, radimo ono što smatramo da je lijepo, da je iskreno i spontano.. Formula za dobru fotografiju je jednostavna, ona nastaje kad je trenutak iskren. Zato čekamo, radujemo se s vama i fotografija jednostavno nastane.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!