Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Menu

ŠTO JE U PAKETU

ŠTO JE U PAKETU

   Iako imamo više paketa i svaki nudi nešto drugo, jedan klasični foto paket izgleda ovako: Nakon što smo sve fotografije koje smo fotografirali (ovisi o veličini vjenčanja, ali to je između 1000 i 4000 fotografija) pregledali, izbrisali one duple i jako slične, one s kojima mi nismo zadovoljni, u pravilu ostaje 800-1200 fotografija. Svaka od tih fotografija prođe kroz program za obradu fotografija gdje napravimo osnovnu obradu (crop, boje, kontrast, svjetlina i sl.) Od dobivenih fotografija tražimo one najbolje, one koje su posebne i bude emocije, fotografije za koje smatramo da iskaču od svih ostalih i da bi ih poželjeli u svom Photobooku. Najčešće odvojimo 250-300 fotografija i one idu na dalju obradu. Svakoj od tih fotografija posvetimo veliku pažnju da bi izgledala savršeno.

FOTO:- Sve fotografije s vjenčanja, odabrane fotografije za album kao i slideshow(filmić od odabranih fotografija) snimamo  na unikatni Usb stick (pogledaj) ili po želji na  3 dvd-a s unikatno izrađenim coverom. Odabrane fotografije ovisno o paketu koji ste izabrali idu u Photobook te se sve zajedno pakira u originalnu kutiju (pogledaj) 

U velikom paketu osim fotografija i booka nalaze se i 3 postera u a3+ formatu, odstampana na fineart papiru. 

Ako ne želite photo book, tu je Mali paket – 50 odstampanih fotografija pakiraju se u manju drvenu kutiju, zajedno sa svim fotografijama sa vjencanja na unikatnom Usb sticku(pogledaj) 

VIDEO: Vaš vjenčani videospot u trajanju od oko 5min, te ostali video materijal koji je složen u film u trajanju od oko 60min. snima se na Unikatni Usb zajedno sa fotografijama (po želji na 3 dvd-a) te pakira ili u veliku kutiju sa bookovima ili malu s fotografijama. 

Kako to izgleda možete pogledati u videu

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!