Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Menu

INES & DRAŽEN

Vjenčanja

INES & DRAŽEN

Categories

INES & DRAŽEN

 

Savršen vruč jesenji dan. Puno sunca, more i njih dvoje… Fotografiranje Ines i Dražena bilo je stvarno opušteno. Mogu reći zbog njihovog super veselog duha i ludih ideja među interesantnijim do sad.  Šetnja, smijanje i hvatanje onih posebnih trenutaka ispunjenih ljubavlju, pogleda koji govore više od svega i osmijeha koji otkrivaju njihovu sreću.

Sunce koje nas je pratilo kad je bilo najpotrebnije, pružilo nam je još jedan savršen trenutak za nezaboravne fotografije mladenaca. Njihov prvi bračni zalazak sunca ispunjen neizmjernom srećom i ljubavlju.

Vjenčanje se održalo u crkvi sv. Stjepana u Barbatu gdje su uz svoje najdraže, 10.10.2015. godine, svoju dugogodišnju vezu okrunili brakom. Prijem i svečana večera održali su se u hotelu International na otoku Rabu.

Posebno nas je iznenadila rasvjeta u sali koju nam je ovaj put osigurao Benić sa svojom Soundland production. Stvorili su nevjerojatnu atmosferu koju bi netko drugi jako teško ponovio, što ćete vidjeti na slikama.

Kako je bilo pogledajte kroz nekoliko sličica te foto slideshow s njihovog vjenčanja.

Ovaj put, na zahtjev mladenaca, osim sledeshowa koji je rađen za javnost, objavili smo i “Uncut” verziju slideshowa koja je rađena samo za mladence. Obavezno pogledati…  Naravno, za bolju rezoluciju kliknuti na HD ili na znak od Vimea

 

Foto slideshow

 

I obečana “Uncut” verzija

 

 

 

 

 

 

0 Comments Leave a reply

    Leave a Reply

    Back to Posts

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!