Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Menu

KAKO RADIMO

KAKO RADIMO

 

Na dan vjenčanja sve treba biti savršeno pa s vama sve dogovaramo unaprijed, od svih termina pa do vaših očekivanja. U pravilu većina parova želi “fotoreporterski” stil fotografija, gdje će se s fotografijama ispričati priča vašeg dana, i spontano uloviti najljepši skriveni trenuci. Iako je takva foto priča najčešće sama po sebi dovoljna, preferiramo u dogovorenom terminu nekoliko dana prije ili poslje vjenčanja s vama napraviti fotosession na nekim od vaših omiljenih lokacija. Fotosession koji se održi neki drugi dan ima više prednosti. Nitko nije toliko užurban i to je vrijeme kad nastaju one posebne fotografije s vjenčanja koje vidite po časopisima. Fotosession je opcija i nije obavezan, ali većina parova ga iskoristi. Može se napraviti i na dan vjenčanja, ako se vjenčanje organizira tako da možete s nama, zajedno s kumovima, “nestati”  na minimalno 2 sata.

PRIJE VJENČANJA:

SASTANAK: Idealno u vašem domu, ili na mjestu gdje će se vjenčanje održati. Trenutak kad se upoznajemo, dogovaramo najbitnije, iznosite nam svoje želje, upoznajete se s našim radom i dogovaramo detalje oko fotografija. Dogovaramo termine raznih događanja na vjenčanju da se možemo pripremiti i dogovaramo fotosession.

MJESTO ODRŽAVANJA I ORGANIZACIJA: Dogovaramo s vama gdje će se vjenčanje održati tako da se, ukoliko nismo već fotografirali na toj lokaciji, možemo unaprijed pripremiti i istražiti lokaciju. Kontaktiramo organizatora vjenčanja ako je to neka agencija za organizaciju vjenčanja ili vlasnika restorana za dogovor.

FOTOSESSION: Opcija koju imate i najbolje ju je napraviti prije vjenčanja. Tada se možete dobro upoznati s nama, tako da na dan vjenčanja skoro zaboravite da smo tamo, naviknete se na kamere i nas.

ZA VRIJEME VJENČANJA: S vama će biti jedan ili dva profesionalna fotografa, te jedan ili dva snimatelja, zavisi o dogovoru, osim ako vaša želja nije drukčija. Kreće se već od pripreme i oblačenja mladenaca pa do zadnjeg protokolnog događaja, i dalje. Fotografirat će se sve, od spontanih događaja do više tradicionalnih fotografija, da bi na kraju dobili vašu foto priču

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!