Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Menu

KARIN & ALFRED

Vjenčanja

KARIN & ALFRED

Categories

KARIN & ALFRED

Mladenci iz Austrije, koji su odlučili svoje “DA” reći na prekrasnom otoku Rabu. Naime od rođenja dolaze na Rab, svake godine i kažu da ne postoji ljepše mjesto na svijetu

Vjenčanje je bilo sve samo ne uobičajeno. Nakon okupljanja u Loparu u restoranu “Dragica” cijeli svatovi su brodom putovali oko loparskog poluotoka do crkve Rođenja Blažene Djevice Marije, koja datira iz 14.stoljeća i prekrasna je mala autoktona crkva.

Nakon obreda vjenčanja, također brodom, putovalo se do otoka Grgur gdje se održala dnevna zabava, catering i rezanje torte. Na otoku Grguru specifično je da divlji jeleni slobodno šetaju te bez straha dolaze do restorana gdje se daju hraniti i dragati, detalj koji je vjenčanje učinio još posebnijim.

Sa Grgura, vratili smo se na otok Rab, opet u restoran “Dragica” gdje smo bili prvi put na vjenčanju ali nas je iznenadio svojim profesionalizmom.

 

 

Zanimljivo i nasvakidašnje vjenčanje, simpatični ljudi i vjenčanje koje ćemo dugo pamtiti. Pogledajte nekoliko fotografija, i nešto više u Photo Slideshow-u iznad

 

0 Comments Leave a reply

    Leave a Reply

    Back to Posts

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!