Paste your Google Webmaster Tools verification code here
Menu

Simona & Sanjin

Vjenčanja

Simona & Sanjin

Categories

Simona & Sanjin

Posebno zadovoljstvo bilo je sudjelovati na vjenčanju ovih dvaju mladenaca. Djelom iz razloga jer mladenku već dugo poznajem, ali pravo zadovoljstvo je bilo gledati dvoje simpatičnih mladih ljudi kako stupaju u zajednicu puni ljubavi.

Dan nam je počeo s kišom koja nas je pratila uglavnom cijeli dan ali nam nikako nije omela planove i uz svu kišu vjenčanje je ispalo savršeno.

Sanjin je vinar iz istre, iz poznate vinarske obitelji Pilato koja se već generacijama bavi proizvodnjom vina, a kako je Simona Djevojka s Raba, dogovorili su se da vjenčanje bude održano na prekrasnom otoku Rabu.

Potpuno nesvakidašnje vjenčanje. Kad bi se moralo opisati jednom riječi bila bi to PARTY! Umjesto klasične večere Simona i Sanjin su napravili pravu zabavu uz dj. Sanjina iz Rijeke koji je svoj posao odradio odlično a svi uzvanici su oduševljeno i bez pauze partijali do jutra.

Za organizaciju zabave odluka je pala na restoran Marco Polo koji je standardno oduševio svojim delicijama ali i pokazao da se ni u ovom području ne može posramiti.

 

 

Kako je bilo pogledajte u galeriji sa nekoliko fotografija i nešto više u photo slideshowu na linku iznad.

 

0 Comments Leave a reply

    Leave a Reply

    Back to Posts

    This is a unique website which will require a more modern browser to work!

    Please upgrade today!